Ημερίδα "Διαχείρισης Εργασιακού Στρες"

 

Το ανήσυχο πνεύμα που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της CRM, δεν τους επιτρέπει να συμβιβάζονται με το σύνηθες ή το μέτριο. Αντίθετα αναζητούν και επιδιώκουν συνεχώς το πρωτοποριακό και το λειτουργικό. Για το λόγο αυτό η Εταιρία θέτει πάντα ως στόχο την παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στα πλαίσια της πάντα πρωτοπόρου δράσης της, η CRM διοργάνωσε, την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν», ημερίδα με θέμα τη «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΤΡΕΣ», η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Το θέμα του εργασιακού στρες, πιο επίκαιρο από ποτέ λόγω των ιδιαίτερων οικονομικών συνθηκών της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας παρουσιάστηκε με εισηγητή τον Ευθύμιο Θανασιά, Ειδικό Ιατρό Εργασίας & Επιστημονικό Υπεύθυνο της ΑCRM και ομιλητές το Δόκτωρα Σκρουμπέλο Γεώργιο και την Ειδική Ψυχολόγο της Εργασίας Μπάμπαλου Χριστίνα. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο καθηγητής της Ιατρικής της εργασία του Τομέα Επαγγελματικής και Βιομηχανικής Υγιεινής της Ε.Σ.Δ.Υ. κ. Μακρόπουλος Βασίλειος καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα του επαγγελματικού στρες. Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Διευθυντής κ. Αντώνης Χριστοδούλου και εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης καθώς και ο κ. Κυριακόγγονας Παύλος από τον Σ.Ε.Β. 

Παρακολουθείστε την ομιλία του κ. Θανασιά
Παρακολουθείστε την ομιλία του Δρ. ΣκρουμπέλουΕπιστροφή

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ/ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία/ προσφορά πατήστε εδώ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ
Κάντε τις ερωτήσεις σας εδώ
NEWSLETTER
Για να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα μας:

© CRM A.E. {Linakis + Associates}