Σύμβουλος Ασφάλειας & Υγείας ΕΞΥΠΠ


Η ανάπτυξη των υπηρεσιών πρόληψης στα θέματα Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας, η εκπαίδευση των εργοδοτουμένων και η Προστασία του Περιβάλλοντος εκτός από Νομική υποχρέωση, είναι πολύ σημαντικά για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους αλλά και για τη διασφάλιση της παραγωγικής διαδικασίας μίας Επιχείρησης.

Παρά την προθυμία των στελεχών των επιχειρήσεων, των Λειτουργών αλλά και των Επιτροπών Ασφάλειας να εκπληρώσουν στο ακέραιο τις υποχρεώσεις τους έναντι του νόμου αλλά και των εργοδοτουμένων τους δεν διαθέτουν το χρόνο ώστε να διατηρήσουν την επαφή με τις αλλαγές στον νευραλγικό αυτό τομέα.
Η CRM Cyprus Ltd την πολυετή εμπειρία της στην παροχή υπηρεσιών πρόληψης των επαγγελματικών κινδύνων, μπορεί να σας προσφέρει την υποστηρικτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες υποστηρίζουν τόσο τις προσπάθειες του Λειτουργού, της Επιτροπής Ασφάλειας όσο και γενικότερα τις Διοίκησης ώστε να βελτιώσει στα μέγιστα το επίπεδο Ασφάλειας της Εργασίας, της εκπαίδευσης και πρόληψης, στην Επιχείρηση με πολύ ελκυστικό κόστος. Οι Σύμβουλοι της CRM Cyprus Ltd είναι έμπειροι στην ανάπτυξη και υποστήριξη Εταιρειών ώστε να παραμένουν ευθυγραμμισμένες με τις εξελίξεις στα θέματα Ασφάλειας & Υγείας της Εργασίας.

Ο Σύμβουλος τηρεί την εμπιστευτικότητα σε όλες του τις ενέργειες και συνεργάζεται με τη Διοίκηση ή τους εκπροσώπους που θα οριστούν από αυτή καθώς και τους Λειτουργό Ασφαλείας, Δντή Παραγωγής, Δντη Προσωπικού, κ.α.


ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ/ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία/ προσφορά πατήστε εδώ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ
Κάντε τις ερωτήσεις σας εδώ
NEWSLETTER
Για να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα μας:

© CRM A.E. {Linakis + Associates}