CRM και Ευρωιατρική

             

 Η ανάπτυξη και η εφαρμογή μιας συστηματικής προσέγγισης σε θέματα πρόληψης επαγγελματικών νόσων και η προαγωγή της υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας εκτός από νομική και ηθική ευθύνη, είναι και μια ανταποδοτική επένδυση που αφορά το πολυτιμότερο κεφάλαιο της επιχείρησης σας που είναι το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολείτε.

Η CRM A.E. πιστή στις αρχές της να προσπαθεί πάντοτε για το καλύτερο και να ανεβάζει διαρκώς τον πήχη των αξιών τόσο στην ποιότητα και την καινοτομία των προσφερόμενων υπηρεσιών, όσο και στις συνεργασίες, είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ.
Η ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ που είναι τμήμα της EUROMEDIC INTERNATIONAL, είναι σήμερα ο κορυφαίος όμιλος Διαγνωστικών κέντρων στην Ελλάδα τόσο από πλευράς Ιατρικής τεχνολογίας και καινοτομιών, όσο και από πλευράς στελέχωσης με εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους  ειδικούς επιστήμονες που εγγυούνται την εγκυρότητα των διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιεί.
Από σήμερα ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στις εταιρίες και τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την CRM ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ λαμβάνοντας υπηρεσίες Ιατρού Εργασίας και Τεχνικού Ασφαλείας, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πιστοποιήσεων καθώς και οι πελάτες της CRM ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ, θα μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε ιατρική εξέταση πραγματοποιούν τα διαγνωστικά κέντρα της ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην αγορά είτε ΙΔΙΩΤΙΚΑ είτε μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων (ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ).
Η ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ αποτελείται από ένα εκτεταμενο δικτυο 12 διαγνωστικων εργαστηριων με τα υψηλοτερα επιπεδα ασφαλειας, ανεσης και αισθητικης. Χρησιμοποιεί ιατρικο εξοπλισμο με τεχνολογία αιχμης που  βελτιώνει τις διαγνωστικες υπηρεσιες Υγειας προς όφελος του εξεταζομενου επιτρεποντας την προβολη και απεικονιση σημειων του σωματος, μη ορατων εως τωρα, με εξαιρετικη ακριβεια. Με το τρόπο αυτό επιτυγχάνoνται διαγνωσεις υψηλης αξιοπιστιας με την πραγματοποιηση μη επεμβατικών εξετασεων και την ελαχιστοποιηση της προσλαμβανόμενης ακτινοβολίας.

Τα διαγνωστικα εργαστηρια της Ευρωιατρικης διαθέτουν τμήματα ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ (τελευταίας γενιάς πολυτομικοί αξονικοί τομογράφοι 64 τομών με πολύ χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας  που παρέχουν την δυνατότητα σύγχρονων εξετάσεων όπως αγγειογραφία, εικονική κολονοσκόπηση, βρογχοσκόπηση και στεφανιογραφία), ΥΠΕΡHΧΟΓΡΑΦΙΑΣ (έλεγχος λειτουργίας των αγγείων & των οργάνων, προγεννητικός εμβρυομητρικός έλεγχος, υπερηχογραφία παίδων, μαστογραφία, υπερηχοκαρδιογραφία), ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Σπινθηρογραφήματα μυοκαρδίου, Ραδιοϊσοτοπικής Κοιλιαγραφίας, Δυναμικές/Στατικές μελέτες νεφρικής λειτουργίας, Οστών, Θυροειδικής λειτουργίας, Πεπτικού Συστήματος, Ολόσωμο, Ραδιοϊσοτοπικής Κυστεογραφίας), ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ, (παράδοση αποτελεσμάτων αυθημερόν), ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ – ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ, δοκιμασία κόπωσης, τοποθέτηση holter καρδιακού ρυθμού και πίεσης καθώς και τμήμα ΥΠΕΡΗΧΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Πληροφορίες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ομίλου της EUROMEDIC INTERNATIONAL, μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.euromedic.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από αυτή τη νέα μας συνεργασία με την ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, απολαμβάνοντας τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, καθώς και για τον άμεσο προγραμματισμό της εξέτασής σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον συντονιστή των Ιατρικών Υπηρεσιών κ. Θανασιά Ευθύμιο του τμήματος της Συμβουλευτικής της CRM στα τηλέφωνα: 210 6197050.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα κάποιος εκπρόσωπος της ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ να σας επισκεφτεί για να σας δώσει αναλυτική προσφορά με τις ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που θα ισχύουν για κάθε εργαζόμενο στην εταιρία σας.

 ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ/ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία/ προσφορά πατήστε εδώ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ
Κάντε τις ερωτήσεις σας εδώ
NEWSLETTER
Για να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα μας:

© CRM A.E. {Linakis + Associates}