Τελειοποίηση Διεργασιών & Δομών (Process Excellence)

Ο αντικειμενικός διαρκής στόχος της επιχειρηματικής δραστηριότητας πρέπει να είναι η αριστεία, ακόμα και εάν οι συνθήκες ανταγωνισμού φαίνεται να επιβάλλουν σε κάποιες περιπτώσεις εκπτώσεις στην ποιότητα και «συντομεύσεις» στις προσπάθειες διασφάλισής της. Αν και πρακτικά η τελειότητα είναι ουτοπία, ο δρόμος προς αυτήν προσεγγίζεται μέσα από ένα σύνολο διαδικασιών και οδηγιών το οποίο εφαρμοζόμενο σε κάθε συστατική μονάδα παραγωγής ή παροχής υπηρεσιών μπορεί μακροπρόθεσμα να επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα ακόμα και με τα υπάρχοντα δεδομένα! Η μεγιστοποίηση των αποδόσεων της λειτουργίας μιας επιχείρησης επιτυγχάνεται μέσω της εγκαθίδρυσης μιας φιλοσοφίας Τελειοποίησης Επιχειρηματικών Διεργασιών και Δομών.

Η εφαρμογή της συγκεκριμένης φιλοσοφίας κατέδειξε ότι περίπου το 60% των ενεργειών οι οποίες εκτελούνται κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής λειτουργίας θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί χωρίς καμία επίπτωση για την επιχείρηση και τους στόχους της.

Η προσέγγιση της φιλοσοφίας της “Τελειοποίησης των Διεργασιών” συμβάλλει στην αύξηση κερδών στοχεύοντας στην αντίστοιχη μείωση της σπατάλης χρόνου (παραγωγής – γραφείων – υπηρεσιών), χώρου (παραγωγικού – αποθηκευτικού), χρημάτων (αδιάθετων ή λανθασμένα διαθέσιμων) και σε άλλα 8 «αμαρτήματα» των δραστηριοτήτων.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται μέσω της τριών πυλώνων: 

- Λιτή Προσέγγιση
6 Sigma
- Τελειοποίηση Σχεδιασμού
οι οποίοι παρουσιάζονται αναλυτικότερα κατωτέρω.

H CRM Cyprus Ltd αναλαμβάνει την καθιέρωση και εφαρμογή ενός συστήματος τελειοποίησης των διεργασιών των επιχειρήσεων προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης μέσω ειδικών Συμβούλων.ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ/ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία/ προσφορά πατήστε εδώ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ
Κάντε τις ερωτήσεις σας εδώ
NEWSLETTER
Για να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα μας:

© CRM A.E. {Linakis + Associates}